Verkiezing Zilveren Haring op de VICK Haringparty!

De maand juni is traditiegetrouw de maand van de Jasno VICK Haringparty. Op 16 juni as krijgen ondernemers uit deze regio weer de gelegenheid om in de tuin van restaurant Crijns in Bladel een visje te prikken.

De Jasno VICK Haringparty is hét B2B netwerkfestijn dat de ondernemer in deze regio niet mag missen! Samen met partner en relaties kennis maken met de Kempische gastvrijheid en in ontspannen sfeer andere ondernemers en politici te ontmoeten onder het motto: “Het is niet van belang wát je kent, maar wié je kent!”

Bovendien worden jaarlijks door de betrokken ondernemersverenigingen drie jonge Kempische ondernemers met innovatieve ideeën in de ontwikkeling van hun producten, concepten en diensten gestimuleerd door de nominatie voor de jaarlijkse uitreiking van de ‘Zilveren Haring’.

De voorwaarden voor deze nominatie zijn eigenlijk heel breed gesteld: jong dynamisch, opvallend en goed voor een duwtje in de rug!

De genomineerden voor 2017 zijn

Juup Willems (nominatie OBGB) van Berlingr Automatiseringstechniek

Juup Willems

Juup Willems

In 2003 is Juup vanuit een slaapkamertje zijn eigen onderneming in engineering gestart onder de naam Willems Industriële Diensten. Het bedrijf dat gespecialiseerd is in robotisering en vloeistof handling heeft inmiddels de naam Berlingr Automatiseringstechniek BV gekregen en verhuist binnenkort naar een nieuw bedrijfspand.

Berlingr is actief voor de voedingsmiddelen-, farmaceutische, chemie-, bio-, metaal- en houtindustrie. Met ‘Hart voor Techniek’ is zij een betrouwbare partner met een nuchtere kijk, creatief,  innovatief en denkend vanuit klantenperspectief.

Juup staat voor innovatie! Draagt dat uit naar medewerkers maar vooral ook naar jongeren en motiveert ze om voor techniek te kiezen. Hij straalt vooral enthousiasme en creativiteit uit. Dat blijkt uit de toekomstbestendige, gerobotiseerde en modulaire automatiseringsoplossingen die hij ontwikkelt voor zijn klanten.

Gandert Roosen (nominatie IGE) van Roosen Industries

Gandert Roosen

Gandert Roosen

Roosen Industries is al ruim 40 jaar actief en wordt sinds 2012 geleid door Gandert Roosen, zoon van de oprichter Harrie Roosen.

Roosen Industries is dé totaal toeleverancier voor technische hoogwaardige metalen halffabricaten en geassembleerde eindproducten. Met 10 gespecialiseerde business units heeft men nagenoeg elke productietechniek in huis. Naast toelevering produceert Roosen Industries onder eigen merknaam ook producten voor de paardensport en producthandling systemen.

Roosen Industries heeft een eigen ervaren team van engineers voor de ontwikkeling van producten. Alle productie vindt plaats in moderne en volledig geautomatiseerde fabrieken. Daardoor is men in staat om in alle gevallen zowel snel, flexibel als tegen een scherpe prijs te produceren.

Hugo Jansen (nominatie OVBRM) van JMB Jansen Machinebouw

Hugo Jansen

Hugo Jansen

Een jonge dynamische ondernemer die zich in 2016 op de Kleine Hoeven heeft gevestigd. JMB is gespecialiseerd in de toelevering van RVS machineonderdelen aan de machinebouw. Vooral in enkel stuks en kleine series zijn zij zeer flexibel en competitief. De producten die Jansen Machinebouw vervaardigt zijn bestemd voor verschillende markten, zoals bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie en productie- & verpakkingsindustrie.

Jansen Machinebouw onderscheidt zich door korte levertijden en kwalitatief hoogstaande producten. Vakkundigheid, efficiëntie en klantgerichtheid staan hoog in ons vaandel. Betrokken vakmensen, professionele partners en een modern machinepark vormen dan ook de basis voor een kwalitatief hoogwaardig product.

Stem mee!

Wij roepen iedereen op om een keuze kenbaar te maken. Iedereen, dus ook de genomineerden, worden aangemoedigd om zelf, of via hun achterban, stemmen te werven. Als u ‘uw’ keuze deelt met uw vrienden, en u hen via facebook of twitter oproept er óók op te stemmen, neemt de kans toe dat uw favoriet straks de Zilveren Haring wint én wordt het jonge aanstormend talent overduidelijk onder de aandacht gebracht. En dáár gaat het uiteindelijk om!

This poll is no longer accepting votes

Wie is uw winnaar voor de Zilveren Haring 2017?

Kom naar de Haringparty!

Toegangskaarten voor de Jasno VICK Haringparty voor u en uw relaties kunt u bestellen via het aanmeldformulier op De Jasno VICK Haringparty.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *