Nationale Business Succes Award winnaars 2015

Tweha genomineerd door het Business Succes Award Instituut!

Elke jaar worden door de Nationale Business Succes Award Instituut de toonaangevende bedrijven met een voorbeeldfunctie in de branche in Nederland onderzocht en vergeleken en waar relevant genomineerd voor de Nationale Business Succes Award.

Het nomineren is voor de jury en het Nationaal Business Succes Award Instituut elk jaar weer een opgave. Het vereist een zorgvuldige afweging, onder auspiciën van de notaris. De parels van de economie en toonbeelden van ondernemerschap ontvangen uiteindelijk de branche-award en komen in aanmerking voor de hoofdprijs: de jaarlijkse Succes Award, waaraan een geldprijs, publiciteit en roem is verbonden.

Uitsluitend topbedrijven met een voorbeeldfunctie worden voorgedragen voor nominatie. Zij dienen een succesvisie te hebben, een kerngezonde bedrijfsvoering en een onderscheidende positie in hun markt. Deze topbedrijven dienen hun succes te danken aan een opvallende (bewuste of onbewuste) focus op de drie succesfactoren van het 3C-business model. (Competition, Customer, Corporation).

Wij zijn er bijzonder trots op dat de jury inmiddels heeft vastgesteld dat TWEHA op basis van uitgebreide criteria tot de top-10 in haar branche in Nederland behoort.

In een volgende ronde wordt vastgesteld of TWEHA, als vertegenwoordiger van de branche mag deelnemen aan de grote landelijke Award-finale in Studio 21, waar de winnaar een hoofdprijs van 100.000 euro in de wacht kan slepen.

Een bevestiging dat we op de goede weg zijn! Wij houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *