NIELS CLAASSEN WINNAAR ZILVEREN HARING 2018

De maand juni is traditiegetrouw de maand van de Jasno VICK Haringparty, hét B2B netwerkfestijn dat de ondernemer in de regio Brabantse Kempen niet mag missen! Samen met partner en relaties kennis maken met de Kempische gastvrijheid en in ontspannen sfeer andere ondernemers en politici te ontmoeten onder het motto: “Het is niet van belang wát je kent, maar wié je kent!”

Op het sfeervol ingerichte terras van restaurant Divino in Bladel waren enkele honderden Kempische ondernemers vrijdag jongstleden ook getuige van de toekenning van de VICK Zilveren Haring 2018. De lokale ondernemersverenigingen nomineerden elk een jonge Kempische ondernemer met innovatieve ideeën in de ontwikkeling van hun producten, concepten en diensten. De voorwaarden voor deze nominatie zijn eigenlijk heel breed gesteld: jong dynamisch, opvallend en goed voor een duwtje in de rug!

Niels Claassen acteert al jaren in het managementteam van de Vezet Group en neemt per 1 september de vacante functie van directeur in.
De Vezet Group is al ruim 20 jaar een begrip in onderhoud in de verpakkingswereld. Het bedrijf is gespecialiseerd in het vinden van slimme innovatieve oplossingen voor technische vraagstukken binnen de non-food en food sector. De slogan van Vezet luidt dan ook: “Smart Technical Solutions”.

De laatste ontwikkeling van Vezet  is een innovatieve afvulmachine, genaamd ‘Quick Fill’. De naam zegt het al: deze machine zorgt voor een snelle dosering van verschillende poeders in potjes en klein verpakkingen. Een innovatie ontwikkelt in eigen beheer waar de Vezet Group trots op is.

Een waardig opvolger in het inmiddels aanzienlijke rijtje jonge ondernemers die we eerder mochten verblijden met de VICK Zilveren Haring – trofee!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *