Leden voor leden

Succesverhalen

De Brabantse Kempen bruist van de ondernemerstalenten met goede ideeën en nieuwe initiatieven. En bij het VICK geloven we dat het onze rol is er alles aan te doen om die ideeën en initiatieven onder de aandacht te brengen bij onze collega-ondernemers.

Daarom laten we u graag aan het woord, over nieuwe initiatieven, uw successen, uw ideeën, uw plannen en over de uitdagingen die u elke dag weet te overwinnen. Zodat ze ook uw collega’s kunnen inspireren.

U kunt de VICK-leden ook uitnodigen voor uw receptie, de opening van een nieuw pand of een tentoonstelling.

Neem contact met ons op en wij verzorgen een vermelding op deze site.

De laatste succesverhalen

VICK-zuilen

Naast de reguliere bijeenkomsten voor onze VICK-leden wordt een aantal keer per jaar bijeenkomsten georganiseerd waarin u op de hoogte wordt gebracht van de laatste ontwikkelingen op de specifieke vakgebieden P+O, ICT en Finance. Op deze bijeenkomsten zijn ook uw medewerkers die belast zijn met deze specifieke vakgebieden in uw organisatie van harte welkom.

FunctieNaamE-mail
VICK P+OJohan de Kortp-o@hetvick.nl
VICK ICTMarcel Vlems, Jan Timmers, Libra Serviceict@hetvick.nl
VICK FINANCEBernardo Schouten, Bart van Iersel, Rabofinance@hetvick.nl

Zorgt voor een attractieve, kwalitatief hoogwaardige, inspirerende en informatieve invulling van de activiteitenkalender. Met actuele en prikkelende onderwerpen die aansluiten op het doelstelling van het VICK:

“Elkaar leren kennen is belangrijk, het persoonlijke element geeft in het zakenleven toch uiteindelijk de doorslag en is de basis voor het vertrouwen dat nodig is om een goede zakenrelatie op te bouwen en te onderhouden”.