HUGO JANSEN WINNAAR ZILVEREN HARING 2017

De maand juni is traditiegetrouw de maand van de Jasno VICK Haringparty, hét B2B netwerkfestijn dat de ondernemer in deze regio niet mag missen! Samen met partner en relaties kennis maken met de Kempische gastvrijheid en in ontspannen sfeer andere ondernemers en politici te ontmoeten onder het motto: “Het is niet van belang wát je kent, maar wié je kent!”

In de zonovergoten tuin van restaurant Crijns in Bladel waren enkele honderden Kempische ondernemers vrijdag jongstleden ook getuige van de toekenning van de VICK Zilveren Haring 2017. De lokale ondernemersverenigingen nomineerden elk een jonge Kempische ondernemer met innovatieve ideeën in de ontwikkeling van hun producten, concepten en diensten. De voorwaarden voor deze nominatie zijn eigenlijk heel breed gesteld: jong dynamisch, opvallend en goed voor een duwtje in de rug!

Hugo Jansen van JMB Jansen Machinebouw uit Reusel kreeg dit jaar de meeste stemmen toegekend. Deze jonge dynamische ondernemer heeft zich in 2016 in Reusel gevestigd en inmiddels een goede naam opgebouwd met producten voor verschillende markten, zoals bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie en productie- & verpakkingsindustrie. Vakkundigheid, efficiëntie en klantgerichtheid staan hoog in het vaandel.

Een waardig opvolger in het inmiddels aanzienlijke rijtje jonge enthousiaste ondernemers die de VICK Zilveren Haring–trofee eerder mochten ontvangen!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *