Kaart niet beschikbaar

Datum & Tijd

Datum: 07-06-2019
Tijd: 05:30 - 22:00


Zin in een sportief avontuur? Ga met het VICK mee op zee vissen! U komt nooit met lege handen thuis.

Vanuit de haven van Scheveningen vertrekken we om 08:00 uur om te gaan sportvissen op zee, een sportief avontuur! Alle visbenodigdheden worden, zoals hengels, lood, onderlijnen en aas, worden voor u geregeld. Voor alles, ook de inwendige mens, wordt gezorgd!

Een fantastisch uitje! In de soms barre omstandigheden door het weer, of door een kabeljauw van twee meter die ‘binnen gehaald’ moet worden, leer je samenwerken met je collega ondernemers.

Van eind mei tot half oktober varen de schepen om 8.00 uur uit om op makreel te vissen. De kapitein zoekt de scholen makrelen op en laten het schip over de school drijven zodat de kans op een goede vangst optimaal is. Rond 15.30 varen we de haven weer binnen.
Aansluitend gaan we nog ergens lekker dineren (vis eten natuurlijk!) en rijden we in het begin van de avond weer terug naar De Kempen. Met zakken met vis natuurlijk!

Dit evenement vindt plaats bij voldoende inschrijvingen. Kosten worden ‘per kop’ verdeeld en gefactureerd.

Het verzoek is wel, in verband met de benodigde reserveringen, liefst direct in te schrijven. De mogelijkheid tot inschrijven sluit 15 april.

Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Als u in ons systeem bent ingelogd, kunt u onder ieder evenement zien wie zich voor dat evenement hebben aangemeld. Inloggen >>