Kaart niet beschikbaar

Datum & Tijd

Datum: 26-04-2019
Tijd: 00:00


Het VICK bestaat dit jaar 50 jaar en dat is een mooie gelegenheid om eens een paar nieuwe initiatieven op de agenda te zetten!

Een van deze nieuwe initiatieven is de VICK Culinaire Tour. Een verrassende, gezellige en culinaire tour in samenwerking met de toonaangevende horecagelegenheden in de Brabantse Kempen: La Bochica Reusel, Crijns Bladel, d’Oude Tramhalte Duizel en Promessa Eersel.

Deelnemende ondernemers krijgen de mogelijkheid om een speciaal voor VICK Culinaire Tour bereid vier-gangen menu te nuttigen met daarbij natuurlijk bij iedere gang een passend drankje (bier, fris, wijn) naar keuze. Op deze manier proef je iets lekkers uit de keuken en de gezellige sfeer van de Kempische horeca.

De bedoeling is dat iedere ‘gang’ in een volgend horecagelegenheid geserveerd wordt waardoor de tafelbezetting wisselt hetgeen kan dit leiden tot leuke gesprekken en misschien wel nieuwe vriendschappen.

Wij maken een start maken met het genieten van het witte goud, de trots van ons Brabantse land. Deze eerste tour staat derhalve geheel in het teken van de asperges.

Het is een vrijheid blijheid tour waarbij je vier leuke Kempische horecagelegenheden samen met je familie, vrienden, collega’s of kennissen kunt bezoeken. Deelname is open voor alle, bij de lokale ondernemersverenigingen aangesloten, ondernemers uit De Brabantse Kempen.

Inschrijven middels onderstaand inschrijfformulier. Kosten € 75,- (inclusief drankjes en kopje koffie) per persoon. Betaling op factuur.

Laat je culinair verrassen, hopelijk tot ziens bij de VICK Culinaire Tour!

 

Dit evenement is helaas komen te vervallen!

Als u in ons systeem bent ingelogd, kunt u onder ieder evenement zien wie zich voor dat evenement hebben aangemeld. Inloggen >>