Kaart wordt geladen...

Datum & Tijd

Datum: 10-01-2020
Tijd: 16:00 - 23:00

Locatie

Restaurant Crijns
Sniederslaan 121
5531 EK Bladel
Nederland


Op vrijdag 10 januari 2020 zal het VICK voor haar leden en partners in Restaurant Crijns aan de Sniederslaan 121 te Bladel de jaarlijkse nieuwjaarsborrel organiseren.

Wij, en hopelijk u ook, kunnen terugblikken op een succesvol jaar waarin is gebleken dat duurzame relaties van groot belang zijn.

2019 was voor het VICK een jubileumjaar. Een uitzonderlijk jaar met veel bijzondere evenementen, interessante bijeenkomsten en… de vereniging groeit weer, waar we ontzettend trots op zijn. Dat hadden we niet kunnen bereiken zonder de inzet of betrokkenheid van jullie, onze leden en natuurlijk alle andere betrokkenen.

De wereld om ons heen veranderd in een rap tempo en ook het VICK zal de komende jaren worden geconfronteerd met deze transitie in de samenleving en derhalve ook in ondernemerskringen.

En eerlijk gezegd staan we te trappelen van ongeduld om al die nieuwe ideeën en ontwikkelingen op een succesvolle wijze te implementeren in onze club.
Om een goede start te maken willen we op 10 januari vanaf 16:00 uur met u én uw partner het glas te heffen en op een nieuw en veelbelovend VICK-episode!

Wij wensen u en uw partner prettige feestdagen en reeds nu een goed en veelbelovend, maar vooral gezond, 2020 toe.

Het bestuur.

P.S. U wordt traditioneel, rondom de vuurkorf in de tuin, met een glas glühwein ontvangen. Houdt zo nodig een jas bij de hand.

Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Als u in ons systeem bent ingelogd, kunt u onder ieder evenement zien wie zich voor dat evenement hebben aangemeld. Inloggen >>