Kaart niet beschikbaar

Datum & Tijd

Datum: 07-11-2019
Tijd: 15:00 - 17:30


MiddagSessie Peter Geelen

Deze middag is een extra sessie en ook niet VICK leden zijn van harte welkom!

Peter gaat het gesprek aan met de aanwezigen over KPI’s en wat het hen oplevert.
Dit is een belangrijk onderwerp voor de algemeen directeur, De financieel directeur/verantwoordelijke is natuurlijk ook van harte welkom!

 

KPI’s die wel werken?

Zodra een organisatie een bepaalde omvang krijgt worden KPI’s geïntroduceerd om het management te voorzien van de juiste stuurinformatie. Hoe effectief is dat eigenlijk? Organisaties maken cruciale fouten bij de implementatie van KPI’s met enorme gevolgen voor de klant en het resultaat van de organisatie. Dat moet en kan anders, maar dan zullen organisatie op een andere manier moeten leren denken en werken met KPI’s.

 

Peter Geelen

Oprichter van iPM Partners en grondlegger van de integraal Performance Management® methode. Deed Performance Management voor Philips. Auteur van meerdere boeken en vele publicaties over Performance Management en verder een veelgevraagd spreker en sparring partner voor bedrijfstop en management teams.Zijnvijfde en recentste boek heet ‘’KPI’s die wél werken’’.

 

Programma:

15u00 Ontvangst

15u15 Inleiding door de voorzitter, voorstelrondje

15u20 Start sessie Peter Geelen

16u30 Netwerk borrel

17u30 Afsluiting

Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Als u in ons systeem bent ingelogd, kunt u onder ieder evenement zien wie zich voor dat evenement hebben aangemeld. Inloggen >>