Kaart wordt geladen...

Datum & Tijd

Datum: 20-09-2019
Tijd: 16:00 - 23:00

Locatie

Brouwerij De Gouden Leeuw
Jan Smuldersstraat 26
5512 AZ Vessem
Nederland


Op vrijdag 20 september vanaf 16.00 worden we ontvangen in de prachtige tuin van de Gouden Leeuw in Vessem met een heerlijke cocktail.

Omdat steeds meer dames de weg naar de Mancave hebben gevonden en dit jaar ook de dames van Ladies Sociëteit de Kempen aansluiten, hebben we een stoere Oesterkoning uitgenodigd die ons voorziet van de lekkerste oesters die Nederland kan bieden.

Willem Janssen zal weer zorgen voor wat dikke sigaren en voor de mensen die niet van roken houden is hebben we toch iets met rook: een echte Smoker on Wheels.

Wederom is Driessen autogroep bereid gevonden om met 2 mannen auto’s naar Vessem af te reizen, welke dat zijn is nog een verassing.

Voor het eerst komt dit jaar ook de Eysing one, een innovatieve e-moped met een retro-uitstraling, gebaseerd op het design van motoren zoals die honderd jaar geleden in ons land rondreden. Een start-up van Alain en Rik, 2 vrienden die in 2014 begonnen als een jongensdroom in een kleine werkplaats in Vught, waar de eerste prototypes zijn gebouwd.

Mogen we jullie begroeten?

We zien je graag op 20 september bij de Gouden Leeuw in Vessem!

Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Als u in ons systeem bent ingelogd, kunt u onder ieder evenement zien wie zich voor dat evenement hebben aangemeld. Inloggen >>