Vick
Kaart niet beschikbaar

Datum & Tijd

Datum: 18-04-2019
Tijd: Hele dag


Het aantal nieuwe wolkenkrabbers dat in Londen wordt gebouwd, doorbreekt telkenmale records! Londen heeft 510 torens in de pijplijn en op dit moment zijn er al een recordaantal van 115 projecten in aanbouw.
En ook Nederlandse bedrijven zijn hierbij betrokken. Sterker, zelfs Kempische bedrijven werken hier hard aan mee!

Byldis realiseert voor vele projecten de complete prefab elementen waarvoor BouwCenter van Hoppe een deel van de materialen levert. Samen vormen zij een bijzondere tandem die, ondanks de Brexit, onze buren blijven verrassen.

Vandaag bezoeken we deze bedrijven en horen uit eerste hand hoe deze tenders worden gewonnen, materialen worden ingekocht, producten worden vervaardigd en uiteindelijk over de Noordzee op de bouwplaats worden afgeleverd.

We worden om 12:45 bij Van Hoppe (Koperslager 20, 5521DE Eersel) met koffie en gebak ontvangen en verkassen na een rondleiding en uitleg over de rol van een materiaal leverancier natuurlijk, op Oudhollandse wijze, op de tandem naar ‘Londen’ (dus gepaste kleding meenemen). Daar worden we om 15:00 verwacht voor een rondleiding en uitleg hoe de geleverde materialen uiteindelijk als constructie onderdelen in Londen verwerkt worden.

De tandems leveren we na ons bezoek aan Byldis weer in bij van Hoppe om van daaruit de dag af te sluiten bij Restaurant Promessa op de Markt in Eersel.

Praktisch:

Parkeren bij van Hoppe is beperkt (parkeerplekken voor de deur zijn voor klanten). Er is ruime parkeergelegenheid bij Jasno op de Lange voren 25.

Diegene die veiligheidsschoenen bezitten graag voor de zekerheid meenemen i.v.m. de rondleiding bij Byldis.

Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Als u in ons systeem bent ingelogd, kunt u onder ieder evenement zien wie zich voor dat evenement hebben aangemeld. Inloggen >>