Kaart niet beschikbaar

Datum & Tijd

Datum: 21-05-2019 - 28-05-2019
Tijd: 15:30 - 22:00


Dit wordt ook al een jaarlijkse traditie! In samenwerking met De Beemd Corporate Finance organiseert het VICK op dinsdag 21 mei 2019 voor degolf liefhebbers een gezellig evenement.

Dit sportieve evenement vindt plaats op BurgGolf Gendersteyn te Veldhoven.

Het programma voor deze sportieve golfdag is als volgt:

– 15.30uur: U wordt ontvangen met koffie/thee en een lekkernij
– 16.00uur: Ronde van 9 holes of een clinic
– 18.00uur: Borrelhap
– 19.00uur: Diner

Het aantal flights wordt bepaald door het aantal inschrijvingen. Evenals de interesse voor een clinic.
Uiteraard is het mogelijk om een (zakelijke) partner als introducé in te schrijven waardoor ons netwerk ook op een sportieve wijze wordt uitgebreid. En u kunt natuurlijk tevoren aangeven of u door ons ingedeeld wenst te worden of dat u met uw introducé in één flight wenst mee te spelen.

De kosten voor deelname aan dit evenement is voor VICK leden gratis, introducés € 50,-. En zoals te doen gebruikelijk op onze evenementen zijn de ‘vloeibare versnaperingen’ voor eigen rekening.

Wilt u meedoen, eventueel samen met een sportieve zakelijke partner? Schrijf je dan snel in via onderstaande ‘ja-knop’ hieronder. Geef bij aanmelding wel even aan met welke handicap jij (en jouw introducé) speelt.

Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Als u in ons systeem bent ingelogd, kunt u onder ieder evenement zien wie zich voor dat evenement hebben aangemeld. Inloggen >>