gezellig netwerken op de haringparty 2016

De VICK Haringparty 2016

Vrijdag 17 juni 2016 vond alweer de zevende editie van de VICK Haringparty plaats. Hét Kempische netwerkevent waar de ondernemende Brabantse Kempenaar elkaar ontmoet en zich presenteert.

logo HaringpartyNormaliter in een zomerse ambiance maar ondanks de donkere wolken en fikse regenbuien op de dagen voorafgaand was de opkomst op hét netwerkevenement van het jaar, de VICK Haringparty, wederom uitstekend. Ruim 250 Kempische en Eindhovense ondernemers, veelal vergezeld door partner, kwamen naar Restaurant Crijns om te genieten van haring, hoogstaande culinaire hapjes en verkoelende drankjes. Het werd toch een tropische vrijdagmiddag maar onder de bomen op het sfeervolle terras is het altijd mogelijk om even verkoeling te vinden.

Uitreiking Zilveren Haring

Ron van Rijzingen van Cefra Horeca & Bedrijfskeuken Inrichting

Ron van Rijzingen van Cefra Horeca & Bedrijfskeuken Inrichting

En natuurlijk kende ook dit evenement een officieel moment: de uitreiking van een de Zilveren Haring aan één van de door de lokale ondernemersverenigingen genomineerde jonge Kempische ondernemers. De voorwaarden voor deze nominatie zijn eigenlijk heel breed gesteld: jong, dynamisch, opvallend en goed voor een duwtje in de rug!

De genomineerde ondernemers Ron van Rijzingen van Cefra Horeca & Bedrijfskeuken Inrichting, Han Senders van TC&O Management voor mobiliteit en Gerda Lauwers van Autoschade Theo Lauwers lieten er niets aan gelegen om stemmen te winnen. Ruim 1500 stemmen zijn geteld en uiteindelijk is Ron van Rijzingen dit jaar met de eer gaan strijken.

Prachtige dag

En ach, liever zon dan regen uiteindelijk. Het was een prachtige dag voor het gezellige netwerkevenement. De aanwezigen lieten zich de ‘Hollandse Nieuwe’ buitengewoon smaken en er werd, mede door de aanwezigheid van leden van verschillende ondernemersverenigingen uit de regio, flink ‘genetwerkt’.

De haringparty, uitsluitend toegankelijk is voor Kempische ondernemers, werd in 2016 voor de 7e keer georganiseerd in Restaurant Crijns.

Wij kijken nu al uit naar de 8e editie op vrijdag 16 juni 2017!

Jasno sponsort de Haringparty 2016

Jasno sponsort de Haringparty 2016

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *